Announcement

Collapse
No announcement yet.

YEMAO акумуляторний ліхтар

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• YEMAO акумуляторний ліхтар

Хлопці Хочу поділитися реальною рекомендацією, бо натрапив для себе професійний ліхтар YEMAO, який виявився набагато кращим, ніж думав. *аніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от YEMAO — це вже інший рівень. Корпус зроблений з авіаційного алюмінію. Світло — підсвічує до сотні метрів уперед. Особливо сподобалось, що YEMAO ліхтар з акумулятором. Є можливість заряджати від павербанку чи авто. Для мене це плюс, бо часто користуюсь у гаражі. Якщо коротко — це професійний і водночас універсальний ліхтар. Має кілька режимів світла. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував YEMAO ліхтар купити Україна зараз просто, бо доставка швидка. До речі, бачив, що на деяких сайтах йде знижка, тому рекомендую перевірити, бо моделі швидко розкуповують. Ще кілька переваг, які помітив сам: – яскравість реально висока — видно все навіть на великій відстані; – акумулятор тримає заряд довго — до 10 годин роботи; – зручна ручка і ремінець у комплекті. Загалом рекомендую — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це оптимальний варіант. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо за свої гроші він дає максимум. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже замовив другу модель як подарунок. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую модель з USB зарядкою та потужним акумулятором. Перевірено на практиці — реально працює. https://bailong-police.com.ua/produc...f303x-1600-lm/
Working...
X