Announcement

Collapse
No announcement yet.

*котепло

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• *котепло

Всім гарного дня! Хочу поділитися своїм досвідом використання електробатарей для опалення від ecoteplo, бо реально здивований результатом. *аніше у мене стояло звичайне опалення, і рахунки за світло були просто величезні. Та після знайомства з електробатареями опалення від ecoteplo ситуація змінилася кардинально. По-перше, вони реально економні — споживання електроенергії зменшилося на 30–40%, але тепло в кімнаті стало навіть приємніше. Вже кілька місяців користуюсь і можу сказати, що це один із найкращих варіантів для офісу. Брав модель, яка називається Екотепло, і мені сподобалося, що вона виглядає дуже акуратно на стіні. Монтаж робив сам — все просто: прикрутив на кронштейни, і готово. Щодо ціни — якщо подивитись економні електробатареї ціни на сайті ecoteplo, то виходить, що за свої гроші це більш ніж вигідно. Є моделі для різних приміщень і потужностей, можна підібрати під будь-який бюджет. Особливо сподобалось, що обігрівач безпечний для дітей і тварин. У мене вдома маленька дитина — це було важливо. Зараз думаю докупити ще пару таких електробатарей для дачі, бо навіть у міжсезоння хочеться мати комфортну температуру без газу й зайвих витрат. Тому можу сміливо сказати — якщо хтось шукає економні електрообігрівачі, зверніть увагу на Екотепло. Просто ділюсь досвідом, можливо, комусь теж допоможе заощадити. екотепло
Working...
X